SBO De Bolster, Wijchen

 

verbouwing school

 

beschrijving:

In opdracht van de Samenwerkingsstichting Kans & Kleur hebben wij een traditioneel klaslokalenschoolgebouw volledig verbouwd. Uitgangspunt is de onderwijsvisie vanuit Teamonderwijs Op Maat (T.O.M.). Het ontwerp is in samenwerking met Clip Interieurarchitecten gemaakt.

 

Van de voormalige structuur is aan de binnenkant weinig meer te herkennen. Kern van de nieuw indeling wordt gevormd door een groot plein, het 'Bolsterplein', waaraan vier groepsruimtes grenzen. Iedere groepsruimte heeft d.m.v. grote glazen schuifpuien toegang tot het Bolsterplein en beschikt over een zone met pc-werkplekken en een instructieruimte met een digitaal bord. Twee groepsruimtes zijn met elkaar verbonden. Tussen deze twee groepsruimtes bevinden zich de toiletten voor de leerlingen en bergingen.

 

locatie:

Wijchen

 

fotografie

Thea van den Heuvel

 

 

 

KEK dnl
KEK dnl | vormgevers bno is een bureau voor

interieurarchitectuur en grafische vormgeving.

Wij ontwerpen op basis van de wensen en uitgangspunten

van de opdrachtgever.
Onze specifieke kennis voegen wij hieraan toe, waardoor we samen tot een mooi en verrassend resultaat komen.

 

Dorothé Derks & Jan Lücker

 

adres
KEK dnl | vormgevers bno

Carmelweg 13

6564 AH   Heilig Landstichting

(T) +31 24 324 59 90

info@kekdnl.nl

social media