woonhuis, Oosterhout

 

verbouwng nieuwbouwhuis

 

beschrijving:

De begane grond van een nieuwbouwhuis in Oosterhout hebben we volledig aangepast.

Wij hebben een deel van de garage betrokken bij de woonkamer waardoor een aparte televisiekamer is ontstaan.

 

De meest opzienbare ingreep is echter het verplaatsen van de keuken met bijkeuken parallel aan de lange woningscheidende wand. Hierdoor onstaat een woonkeuken met een lang, kompact werkblad.

 

locatie:

Oosterhout

 

fotografie:

Emmely van Mierlo

 

 

 

 

 links de oorspronkelijke indeling, rechts het nieuwe plan

KEK dnl
KEK dnl | vormgevers bno is een bureau voor

interieurarchitectuur en grafische vormgeving.

Wij ontwerpen op basis van de wensen en uitgangspunten

van de opdrachtgever.
Onze specifieke kennis voegen wij hieraan toe, waardoor we samen tot een mooi en verrassend resultaat komen.

 

Dorothé Derks & Jan Lücker

 

adres
KEK dnl | vormgevers bno

Carmelweg 13

6564 AH   Heilig Landstichting

(T) +31 24 324 59 90

info@kekdnl.nl

social media